ERTAN KANAL KİMDİR?

 

08 Ekim 2024
ERTAN KANAL KİMDİR?

 1988 doğumlu olan Ertan Usta, aslen Bartınlıdır. Eğitim hayatı boyunca yaz tatillerinde çalışarak gıda sektörüne olan ilgisini pratiğe dökmüş ve bu alanda ilerleme kararı almıştır. 2007 yılında Antalya’ya yerleşen Ertan Usta, burada birçok restoranda çalışarak kendini geliştirme fırsatı bulmuştur. Sektörün çeşitli departmanlarında deneyim kazanmış, özellikle köfte piyaz konusunda uzmanlaşarak bu alanda kendini göstermiştir.

 2022 yılında Antalya Kepez’de kendi işletmesini açarak iş hayatında yeni bir sayfa açan Ertan Usta, kısa sürede işletmesiyle adını duyurmayı başarmıştır. Müşterileri tarafından sevilen ve güvenilen bir yer olma yolunda emin adımlarla ilerleyen işletmesi, sunduğu kaliteli ürünlerle takdir toplamaktadır. İş felsefesini, “Parayı birinci plana koyarsanız asla başarılı olamazsınız. Önce işinizi seveceksiniz ve önceliğiniz müşterileriniz olacak,” anlayışı üzerine kurarak sektördeki başarısını sürdürmektedir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.