NACİYE ÖLÇER KİMDİR?

 

29 Eylul 2024
NACİYE ÖLÇER KİMDİR?

 Naciye ölçer 21 Ağustos 1979 Antalya'da doğmuştur. Bir kız çocuk annesidir. Öğretim hayatını Ticaret meslek lisesinde bitirdikten sonra bankada ilk çalışma hayatına atılmıştır.

Ardından 1965 yılında babasının kurduğu bir aile işletmesi olan ve ticaret hayatını aktif şekilde devam ettiren kömür şirketini devir almıştır. Antalya’da yine bir ilke imza atarak scooter‘la kömür dağıtımına başlayıp babasından devraldığı kömürcü Ekrem adlı işletmeyi devam ettirmektedir.

2006 yılında scania tır alarak nakliye sektörüne adım atarak sıkı bir tır sürücüsü olarakta adını duyurmuştur. Şehirler arası kömür sevkiyatı yaparken Antalya içinde de scooterıyla Toptan ve parkende servisine devam etmektedir.

Naciye Ölçer bu sektörün öncülerinden olup Antalya’daki en iyi işletme konumundadır. Aynı zamanda hobi olarak başladığı racing motor tutkusunu ilerleterek resmi lisanlı sporcu olarak yarış hayatına başlayıp bir çok sayıda kupa ve madalya kazanmıştır. Son olarak 2023 yılı TMF (Türkiye motorsiklet federasyonu) motodrag Türkiye ikincisi olarak bu başarılarını tescillemiştir ve yarış hayatına devam etmektedir .

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.