ÇORUM'DA KAYIP GENÇTEN 5 GÜNDÜR HABER YOK

Çorum'da 22 yaşındaki Samet Şeker’den 5 gündür haber alınamıyor. 22 Eylül’de evden çıkan ve geri dönmeyen genç adam için başlatılan arama çalışmaları, telefon sinyalinin en son alındığı Obruk Barajı çevresinde yoğunlaştı. AFAD, jandarma, İHH ve Çorum İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kayıp genci bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. 

26 Eylul 2024
ÇORUM'DA KAYIP GENÇTEN 5 GÜNDÜR HABER YOK

TELEFON SİNYALİ BARAJ ÇEVRESİNDE KESİLDİ

 Kayıp başvurusunun ardından yapılan incelemelerde, Samet Şeker’in telefonundan son sinyalin Obruk Barajı çevresinde alındığı belirlendi. Arama çalışmaları bu bölgede yoğunlaştı ve eğitimli köpeklerin de katıldığı ekipler, havadan ve karadan titizlikle bölgeyi taramaya devam ediyor.

 

BABA: "İNŞALLAH SAĞ SALİM BULUNUR"

 Kayıp gencin babası Esat Şeker, oğlunun akşam saatlerinde evden çıktığını ve bir daha geri dönmediğini belirtti. Endişeli baba, “İnşallah sağ salim bulunur,” diyerek umutlu olduklarını dile getirdi.

 

50 KİŞİLİK EKİP SEFERBER OLDU

 Arama çalışmaları, jandarma, AFAD ve İHH gibi birçok kurumun katılımıyla geniş bir şekilde sürdürülüyor. Çalışmalarda kullanılan eğitimli köpekler ve drone desteği ile bölge detaylı bir şekilde taranıyor. Şeker’in ailesi ve yakınları da çalışmaları yakından takip ediyor.


(KAYNAK:DHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.