Diyarbakırlı Tatlı Devi Hacıbaba Pastaneleri, Yeni Şubeleriyle İstihdama Katkı Sağlamaya Devam Ediyor

Haber : Murat Genç/ Diyarbakır 

23 Eylul 2024
Diyarbakırlı Tatlı Devi Hacıbaba Pastaneleri, Yeni Şubeleriyle İstihdama Katkı Sağlamaya Devam Ediyor

Diyarbakırlı Tatlı Devi Hacıbaba Pastaneleri, Yeni Şubeleriyle İstihdama Katkı Sağlamaya Devam Ediyor

1984’ten Bugüne Tatlı Sektöründe Bir Efsane: Hacıbaba Pastaneleri

Diyarbakır’ın tatlı dünyasındaki dev markası Hacıbaba Pastaneleri, 1984 yılında Yılmaz Elaldı tarafından kurularak başladığı bu yolculukta bugün 24. şubesini görkemli bir açılışla hizmete sundu. Tatlı ve kadayıf konusunda edindiği tecrübesiyle tanınan Hacıbaba Kadayıf ve Baklava, 2015 yılında Hacıbaba Pastaneleri adıyla kurumsallaşarak müşteri odaklı ve yenilikçi bir anlayışla büyümeye devam ediyor.
Diyarbakır’dan Anadolu’ya Uzanan Tatlı Serüveni

Hizmet yolculuğuna Bağlar şubesiyle başlayan Hacıbaba Pastaneleri, bugün Diyarbakır ve İstanbul’da toplam 24. şubesiyle kalite ve lezzeti müşterileriyle buluşturuyor. Gelenekçi anlayışı, müşteri odaklı hizmetleri ve topluma karşı sorumluluk bilinciyle hareket eden marka, tatlıseverlere en iyi lezzet deneyimini sunmayı hedefliyor.

1984’ten bu yana coğrafyamızın zengin lezzetlerini günümüz ihtiyaçlarına uygun bir şekilde geliştiren Hacıbaba Pastaneleri, doğal hammaddeler kullanarak sağlıklı ve hijyenik şartlarda hazırlanan ürünleriyle müşterilerine en kaliteli tatlıları sunuyor.

Hacıbaba Pastaneleri, Kalite ve Lezzetin Adresi Olmaya Devam Ediyor!

Açılış Programında konuşan iş insanı Ömer Elaldı "Yeni açılan şubesiyle istihdama ve ekonomiye katkı sağlayan Hacıbaba Pastaneleri, geleneksel lezzetleri modern bir yaklaşımla sunarak, hem yerel hem de ulusal alanda tatlı sektöründe liderliğini sürdürüyor. İstihdam ettiğimiz her ferdimiz ailemizden bir parçadır. 1000 kişiye yaklaşan çalışma arkadaşlarımızın her biri bu başarının ortağıdır. Tüm vatandaşlarımızı, yerli ve yabancı turistlerimizi COGRAFİK İŞARETLİ LEZZETLERİMİZİ TATMAYA DAVET EDİYORUZ.  " dedi.

Ömer Elaldı kimdir? Ömer Elaldı nereli ve kaç yaşında?
Ömer Elaldı 22 Eylül 1996 tarihinde Diyarbakır’da dünyaya geldi. Aslen Bingöllüdür. İlk, ve orta eğitimimi Diyarbakır’da gerçekleştirirken daha okul yıllarında ticaret hayatına atılarak baba mesleği olan tatlı sektöründe çalışmaya başlamıştır.

Ömer Elaldı, halen yaklaşık 1000 personelin çalıştığı Hacıbaba Pastanelerinin CEO’su olarak görev yapmakla birlikte aynı zamanda finans direktörlüğünü de sürdürmektedir

Hayatını sosyal sorumluluk projelerine adayan Elaldı engelli bireylerin topluma kazandırılması için faaliyetlere iştirak ederken yaklaşık 50 engelli bireyi meslek sahibi yaparak iş istihdamı sağlamıştır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.