Narin Güran'ın portresini resmetti

Haber : Mustafa Barış Durak 

12 Eylul 2024
Narin Güran'ın portresini resmetti

Didim'de iki kız çocuğu babası Diyarbakır'da ölü bulunan Narin Güran'ın portresini resmetti

Aydın Didim'de yaşayan Yusuf Çolak, Diyarbakır'da ölü bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın portresini duvara resmetti. Kendisinin de 2 kız çocuğu olduğunu söyleyen Çolak hasta olmasına rağmen böyle bir yöntem seçerek kız çocuklarının ölümlerine dikkat çekmek istediğini belirtti.

DurakMedya'dan Haluk Emre Yenigün'ün haberine göre Aydın Didim'de yaşayan bir vatandaş iş yerinin karşısında boş duran duvara Narin Güran'ın portresini resmetti. Aydın Didim'de turizm işi ile uğraşan 50 yaşındaki Yusuf Çolak olaydan çok etkilendiği için böyle bir girişimde bulunduğunu söyledi. DurakMedya'ya konuşan Çolak, küçük kızın ölümünüyle derin üzüntü duyduğunu belirterek " Tüm Türkiye gibi bende bu olaydan çok etkilendim. Günlerdir Türkiye'nin gündeminde olan Narin'in vahşice katledilmesine ,bu cinayetlerin giderek artmasına ve 2 kız evladı sahibi biri olarak tepkimi gördüğünüz gibi duvarlara resmetmeyi bir insanlık onuru olarak borç bilirim. İnsanlar tarafından kaybedilen duyguların tekrardan geri gelmesi için böyle bir yöntem seçtim " dedi. Kent merkezindeki Yunus Caddesindeki Narin'in duvara resmedilen portresi vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Bir çok vatandaş duvar önünde fotoğraf çekerken,bir çok vatandaş da bu duyarlı davranışından dolayı Çolak'a teşekkür etti. 

Hasta yatağından kalkıp bu resmi yapmış 

Kız çocuklarının ölümlerine dikkat çekmek isteyen Yusuf Çolak hasta olmasına rağmen tepkisini bu çekildi verdiğini de sözlerine ekledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.