BEDİRHAN AKYOL "KİMSE DİYARBAKIRSPOR'UN ARSASINA GÖZ DİKMESİN"

Haber : Murat Genç/ DİYARBAKIR 

10 Eylul 2024
BEDİRHAN AKYOL "KİMSE DİYARBAKIRSPOR'UN ARSASINA GÖZ DİKMESİN"

BEDİRHAN AKYOL "KİMSE DİYARBAKIRSPOR'UN ARSASINA GÖZ DİKMESİN"

Diyarbakırspor'un yeni başkanı Bedirhan Akyol; çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kulübün bu sezonki hedefinin ligde kalmak olduğunu belirten Akyol; kulübe ait 100 dönümlük arsa için rant hesapları yapanları da uyardı.

Uzun yıllar Süper Lig dahil profesyonel liglerde mücadele eden ve şimdilerde
Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde (BAL) varolma savaşı veren Diyarbakırspor'da yeni başkan iş insanı Bedirhan Akyol oldu.
Gençliğinde amatör futbol oynayan, bir çok profesyonel ve amatör kulüpte hem başkanlık hem yöneticilik yapan Akyol, Diyarbakırspor'un bölgenin en büyük spor markası olduğuna dikkat çekerek böyle bir durumda kulübü sahipsiz bırakmak istemediği için görevi kabul ettiğini söyledi.
Kulübün hem bugünü hem yarınları için ciddi düşünceleri olduğunu belirten Akyol, kulübe ait olan 100 dönümlük arsa için de çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

'Diyarbakırspor İçin Gerçekçi Hedeflerimiz Var "
Akyol,"Diyarbakırspor'un hepimizin üzerinde hakkı var. Çocukluğumuzun efsanesi. Türk futbolunun ve bölgenin en büyük marka değeri. Bu durumda olmasına gönlümüz razı olmazdı. Camia ve kent çok istedi, biz de kulüp sahipsiz kalmasın diye görevi kabul ettik. Benim öncelikli hedefim bu sezon takımı ligde tutmak, iyi bir sistem, iyi bir alt yapı kurmak. Şampiyonluğu elbette isteriz ve bunu zorlanacağız ama gerçekçi olmak lazım.
Zaman çok dar. 20 gün sonra lig başlayacak. Hızlı bir şekilde teknik heyetimizi ve futbolcularımızı belirleyeceğiz.
Diyarbakırspor'un en büyük güvencesi 100 dönümlük arsadır. Sakın kimse gözünü buna dikmesin. Kimin ne rant hesabı varsa bizi karşısında bulacak. O arsa sadece Diyarbakırspor'a tesis için değerlendirilmeli. Bölgedeki bütün gençlerimizin yararlanacağı bir tesis düşünüyoruz. Hem Diyarbakırspor İçin hem amatör kulüplerimiz için. Çünkü amatörler güçlü olursa Diyarbakırspor güçlü olur.
Bir Altınordu modeli neden burada olmasın? Diyarbakırspor'un, bölgenin kurtuluşu budur " diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.