ANTALYA GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI İDRİS TAŞ’TAN EMNİYET MÜDÜRÜ İLKER ARSLAN’A ANLAMLI ZİYARET

 

05 Eylul 2024
ANTALYA GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI İDRİS TAŞ’TAN EMNİYET MÜDÜRÜ İLKER ARSLAN’A ANLAMLI ZİYARET

 Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş, mesleğine olan bağlılığı ve toplumsal sorumluluk bilinciyle Antalya Emniyet Müdürü İlker Arslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Taş, gazetecilik mesleğini en iyi şekilde temsil ederken, Antalya’nın güvenliği ve huzuru için emniyet teşkilatıyla kurduğu güçlü iş birliğiyle de dikkat çekiyor.

 

 Başkan İdris Taş, yerel basının önemine vurgu yaparak, halkın doğru bilgilendirilmesi ve toplumsal farkındalık oluşturulması noktasında Antalya Emniyet Müdürlüğü ile iş birliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Taş, Antalya'nın basın dünyasında güvenilir ve saygın bir isim olarak tanınırken, emniyet güçleriyle olan bu güçlü bağ, şehrin güvenliği açısından büyük bir katkı sağlıyor.

 

 Bu ziyaret, Taş’ın görevine olan bağlılığını ve Antalya'nın geleceği için attığı kararlı adımları bir kez daha ortaya koydu. Emniyet Müdürü İlker Arslan’ın görevinde başarılar dileyen Taş, emniyet teşkilatının basınla olan iş birliğinin devam edeceğine olan inancını dile getirdi.

 

 Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş’ın bu anlamlı ziyareti, şehrin güvenliği ve huzuru adına önemli bir adım olarak tarihe geçti. Toplumun her kesimiyle kurduğu güçlü ilişkiler ve liderlik vasıflarıyla İdris Taş, Antalya basın camiasının gurur kaynağı olmaya devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.