Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade'den Altın Portakal vurgusu!

 

05 Temmuz 2024
Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade'den Altın Portakal vurgusu!

Bir döneme damga vuran Yasak Elma dizisiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan güzel oyuncu Nesrin Cavadzade'nin sosyal medya hesabından paylaştığı pozlar büyük yankı uyandırıyor.

Şimdilerle dolu dizgin bir tatil geçiren oyuncu, son olarak beyaz bikinisiyle objektif karşısına geçti. Ellerinde de portakal bulunan oyuncu "Altın Portakal" vurgusu yaptı.

'Küçük Ağa', 'Bizim Hikaye', 'Aşk Tesadüfleri Sever 2', 'Yasak Elma' ve 'Üç Kuruş' gibi yapımlarda yer alan Nesrin Cavadzade, güzelliğiyle de tüm dikkatleri üzerine çekiyor. 

BÜYÜK YANKI UYANDIRIYOR

Sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen 41 yaşındaki Nesrin Cavadzade, kusursuz fiziğiyle ve cesur pozlarıyla büyük yankı uyandırıyor. 

Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade'den Altın Portakal vurgusu! Beyaz bikinisiyle peş peşe paylaştı, o hallerine bir bakan bir daha baktı - Resim: 3

POZLARINA BEĞENİ YAĞIYOR

Cavadzade, bikinili tatil pozlarını 3,3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmiyor. Birbirinden iddialı pozlarına ise beğeni ve yorum yağıyor. 

Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade'den Altın Portakal vurgusu! Beyaz bikinisiyle peş peşe paylaştı, o hallerine bir bakan bir daha baktı - Resim: 4

BEYAZ BİKİNİSİYLE POZ VERDİ

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Beyaz bikinisiyle kameralara poz veren güzel oyuncu elindeki portakallarla 'altın portaklal' vurgusu yaptı.

"ALTIN PORTAKAL" NOTUYLA PAYLAŞTI

Oyuncu Nesrin Cavadzade, sosyal medya hesabından elinde portakallarla olan karelerini 'Altın Portakal' notuyla paylaştı. Cavadzade paylaşımında, "Altın Portakal'larım için sağa kaydırın. (öfff çok kötüydü)" ifadesini kullandı.

Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade'den Altın Portakal vurgusu! Beyaz bikinisiyle peş peşe paylaştı, o hallerine bir bakan bir daha baktı - Resim: 6

ÖDÜLLERİYLE POZLARINA DA YER VERDİ

Paylaşımın sonunda ise 2011 ve 2014 yıllarında aldığı Altın Portakal ödülleriyle pozları vardı.

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Antalya Haberleri | Son Dakika Antalya | Antalya Haber | 07haber.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.