CEMAL ENGİNYURT’TAN KOCAGÖZ’E ZİYARET

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, bir araya geldiği Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’e, yeni döneminde başarılar diledi. 

05 Temmuz 2024
CEMAL ENGİNYURT’TAN KOCAGÖZ’E ZİYARET

 Başkan Mesut Kocagöz, DP Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt’u makamında kabul etti.
 Hayırlı olsun ziyaretinde DP Antalya İl Başkanı Mahmut Çil, Demokrat Parti MKK Üyesi Kürşad Şahin ile DP Kepez İlçe Başkanı Songül İnci Aygün de hazır bulundu.


 Başkan Kocagöz, aynı zamanda DP İstanbul Milletvekili olan Cemal Enginyurt ile Antalya ve Kepez’le ilgili konuştu. DP heyetine Kepez ilçesinde yaptığı ve yapacağı çalışmalarla ilgili bilgi veren Kocagöz, Enginyurt ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.


 DP Genel Başkan Yardımcısı Enginyurt da, Kepez Belediye Başkanı Kocagöz’e, yeni dönem için başarılar diledi, yaşadığı yargı sürecinden dolayı da geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.