Şanlıurfa'da Jandarma, 69 Kilogram Esrar Ele Geçirdi

 

03 Temmuz 2024
Şanlıurfa'da Jandarma, 69 Kilogram Esrar Ele Geçirdi

Şanlıurfa İl Jandarma komutanlığı Diyarbakır'dan Şanlıurfa'ya bir otobüs firmasına yolcu olarak binen Serhat Ç.'nin uyuşturucu getireceği istihbaratını aldığı an harekete geçti.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Şube ile Hilvan İlçe Jandarma Komutanlığı geçtiğimiz gün operasyonun düğmesine bastı.

Diyarbakır'dan Şanlıurfa'ya uyuşturucu getireceği tespit edilen 22 yaşındaki Serhat Ç. dün içinde olduğu otobüs Hilvan sınırlarında saat:15.30’da durduruldu.

Otobüste yapılan aramada Serhat Ç.'ye ait valizde  10 parça halinde paketlenmiş şekilde toplam 69 kilogram kubar esrar maddesi ele  geçirildi.

Serhat Ç. gözaltına alınarak Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Serhat Ç.'nin jandarmadaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, jandarmanın başarılı operasyonu için "Güvenlik Güçlerimizden Uyuşturucu İle Mücadelede Başarılı Bir Operasyon Daha.

Jandarmamız  İl Dışından Şanlıurfa'ya Uyuşturucu Madde Getireceğini Tespit Ettiği Şahsın İçerisinde Bulunduğu Bir Otobüste Yaptığı Aramada; 69 Kilo Kubar Esrar Maddesi Ele Geçirmiştir. 1 Kişi Gözaltına Alınmıştır." dedi.

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Antalya Haberleri | Son Dakika Antalya | Antalya Haber | 07haber.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.