EMRE YILDIZ KİMDİR?

 

01 Temmuz 2024
EMRE YILDIZ KİMDİR?

 Emre Yıldız, 1 Ocak 1995 tarihinde Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde doğmuştur. İlkokul ve ortaokul eğitimini Vakfıkebir Atatürk İlköğretim Okulu'nda tamamlamıştır. Turizm Bakanlığı'na ait TÜREM aşçılık kursuna katılarak aşçılık kariyerine başlamıştır. Aşçılık mesleğini icra ederken, açık lise okuyarak lise eğitimini de tamamlamıştır.

 

 Mesleki hayatına alaylı bir şekilde devam eden Emre Yıldız, vizyon ve misyonunu oluşturmak için kendine hedefler koymuş ve kişisel gelişim konusunda çeşitli eğitimler almıştır. Bu eğitimler arasında yaşam koçluğu, PR eğitimi ve diksiyon eğitimi bulunmaktadır.

 

 2008 yılından bu yana Crakers Pizza firmasında pizza ustası ve Vakfıkebir şube sorumlusu olarak çalışmaktadır. İtalyan lezzetlerini Türk damak tadıyla buluşturma amacıyla faaliyetlerine devam etmektedir. Sezonluk olarak Antalya, Bodrum ve Kuşadası gibi bölgelerde çalışmakta, kışları ise Crakers Pizza'da görevine devam etmektedir.

 

 Vakfıkebir'de, tarihi Fatih Sultan Mehmet'e kadar uzanan ve ekmeğin anavatanı olarak bilinen ilçede yaşamını sürdürmektedir. Emre Yıldız, kendini tanıtmaya Master Chef ile başlamış olup, bu yolda devam etmeyi planlamaktadır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.