HAYATPARK’TA TEK YÜREK OLDUK

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden A Milli Futbol Takımımız, grup aşamasındaki son maçında Çekya’yı 2-1 yenerek büyük gurur yaşattı. HayatPark’ta dev ekranda gösterilen maçta yüzlerce vatandaş tek yürek oldu. Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan da bu gururu vatandaşlarla birlikte yaşadı. 

27 Haziran 2024
HAYATPARK’TA TEK YÜREK OLDUK

 Spora ve sanata verdiği destekle öne çıkan Konyaaltı Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanını HayatPark’ta sporseverlere yaşatmaya devam ediyor.

 14 Haziran’da başlayan EURO 2024 karşılaşmalarının tümünü ücretsiz olarak canlı yayınlayan belediye, ülkemizi şampiyonada temsil eden A Milli Futbol Takımımızın “Bizim Çocuklar” F Grubu son maçı olan Çekya karşılaşmasını da yine dev ekranda izleyicilerle buluşturdu.

SANDALYESİNİ ALAN GELDİ

Sandalyesini alıp maç heyecanını ortak olmak isteyenler HayatPark’a koştu. Vatandaşlar ellerinde Türk Bayrakları ile milli heyecanı doyasıya yaşadı. Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan da eşi Demet Kotan ve oğlu Can Ali ile birlikte bu heyecana ortak oldu.

A Milli Futbol Takımımız, Çekya'yı uzatma dakikalarında attığı golle 2-1 yenerek, ülkemize büyük gurur yaşattı. Bu skorla turnuvada son 16'ya kalmayı başaran “Bizim Çocuklar”, son 16 turunda Avusturya'yla eşleşti. Maç 2 Temmuz'da oynanacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.