Serdar Ortaç: "İmam olma yolundayım"

Alkollü halleriyle sürekli gündem olan Serdar Ortaç, alkolü ve sigarayı bıraktığını duyurmuştu. 

25 Haziran 2024
Serdar Ortaç: "İmam olma yolundayım"

Uzun zamandır sahneye sarhoş çıktığı için eleştirilen ve TikTok hesabında yaptığı açıklamalar yüzünden herkesi şaşırtan Serdar Ortaç, hayatında yeni bir sayfa açtı.

Türk pop müziğinin sevilen ismi Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla alkolü bıraktığını duyurmuştu.

"Dansçı kızları da kapatacağım"

 

Ünlü şarkıcı, dün verdiği konsere de alkol almadan çıktı. Çok değiştiğini ve imam olma yolunda ilerlediğini söyleyen Ortaç, dansçı kızları da kapatacağını söyledi.

"30 senedir içiyorum"

Seyircisiyle sahneden sohbet eden ünlü şarkıcı, şöyle konuştu: "Arkadaşlar 30 senedir her gün içtiğim içkiyi ve sigarayı bıraktım. Koyu bir alkolikten bayağı imam olma yolunda gidiyorum. Yakında bu kızları da kapayacağım. Açıkça söylemem lazım artık depresyonda falan da değilim."

Annesi de oradaydı

Ortaç’ı dinlemeye gelenler arasında annesi Nesrin Ortaç da vardı.

"Evlenmesini ve baba olmasını istemiyorum"

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Nesrin Hanım, “Her konserinde olduğu gibi şimdi de çok heyecanlıyım. Oğlum sigarayı ve alkolü bıraktı. Şimdi görmeye geldim. Takipteyim artık. Bundan sonra bir daha kullanmayacak” dedi. Anne Ortaç, “Serdar Ortaç’ın evlenmesini ve baba olmasını istiyor misiniz?” sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Evlenmesini ve baba olmasını istemiyorum. Birliktelikler yaşasın. Gezsin. Eğlensin. Canı sağ olsun. Sağlığı yerinde olsun yeter."

 

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Antalya Haberleri | Son Dakika Antalya | Antalya Haber | 07haber.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.