Yeni dönem kayıtları başladı

Muratpaşa Belediyesi’nin, gençleri üniversite sınavına hazırlayan Muratpaşa Gençlik Eğitim Merkezi’yle (MURGEM) ilk ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik Destek Eğitim Merkezlerine kayıt için ön başvurular başladı. 

23 Haziran 2024
Yeni dönem kayıtları başladı

Muratpaşa Belediyesi eğitim merkezlerinde yeni dönem kayıtları başladı. MURGEM ve destek eğitim merkezleri için ön kayıt başvuruları açılırken MURGEM’e kayıt için başvuru sırasında 1 adet vesikalık fotoğraf, öğrenci belgesi, kimlik fotokopisi ve ikametgah belgelerinin teslim edilmesi gerekiyor.

MURGEM’e kayıtlar Kzılsaray Mahallesi’ndeki binasına yapılacak. MURGEM’in kesin kayıt sınavı ise 7 Ağustos Çarşamba saat 10.00’da gerçekleşecek.

Zeytinköy, Ermenek ve Memurevleri’nde yer alan ilk ve ortaöğretim yönelik Destek Eğitim Merkezlerinde de ön kayıt süreci 24 Haziran Pazartesi başlıyor. Kontenjanla sınırlı olan eğitim merkezlerine başvuruların eylüle kadar devam etmesi bekleniyor.

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Antalya Haberleri | Son Dakika Antalya | Antalya Haber | 07haber.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.