Antalya Adliyesi’nde HSK atamaları

 

15 Haziran 2024
Antalya Adliyesi’nde HSK atamaları

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK)2024 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi'ni yayımladı. Kararname ile 4 bin 9'u adli, 290'ı idari yargı olmak üzere 4 bin 299 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ataması

 Antalya Cumhuriyet Savcısı Fatih Öztürk, Antalya Cumhuriyet Başsavcı Vekili oldu. Antalya Cumhuriyet Savcısı Sabri Keskin de Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığı'na getirildi.

Antalya Cumhuriyet Savcılığı'na Atananlar

Antalya Cumhuriyet Savcılığı'na atanan isimler; Bursa Cumhuriyet Savcısı Zekerya Günal,  Alanya Cumhuriyet Savcısı Sertaç Sarıkaya, Gaziantep Cumhuriyet Savcısı Mehmet Bal, Beypazarı Cumhuriyet Savcısı Mustafa Büyükbaş, Diyarbakır Cumhuriyet Savcısı Nazım Tüzün, Manavgat Cumhuriyet Savcısı Özlem Taşkın Tomak, Ergani Cumhuriyet Savcısı Binnur Uçar Boztaş, Osmaniye Cumhuriyet Savcısı Mehmet Fatih Acemoğlu, Milas Cumhuriyet Savcısı Gamze Dağ, Sakarya Cumhuriyet Savcısı Hayri Kayalıca, Isparta Cumhuriyet Savcısı Ramazan Çetin oldu.

Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığı'na Atananlar

 Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığı'na atanan isimler ise şöyle:  Antalya Cumhuriyet Savcısı Sabri Keskin, Adana Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcısı Kemal Selçuk Kılıç.

Öte yandan Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), 2024 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi'ni yayımladı. Bu kararname kapsamında toplam 4 bin 299 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi. Kaş Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Feyzoğlu da görev yeri değiştirilenler arasında yer aldı ve Afyonkarahisar'a savcı olarak atanma kararı aldı. 

Kaş Adliyesi'nde yaşanan olay, 16 Mayıs tarihinde Avukat Hakan Tüzen ile Başsavcı Gökhan Feyzoğlu arasında bir tuvalet tartışmasıyla başladı. Bu olay sonrası kilidi değiştirilen tuvalet, avukatların kullanımına kapatılmış ve baro ile Adalet Bakanlığı arasında müzakereler gerçekleştirilmişti.

 Antalya Barosu Başkanı Avukat Hüseyin Geçilmez'in bakanlık nezdindeki görüşmelerden olumlu sonuç alınamadığı açıklamasının ardından, tuvaletin yeniden avukatların kullanımına açılması sağlandı.

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika Antalya Haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.