AV.KADRİYE ASLI GÖNCÜ’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

 

14 Haziran 2024
AV.KADRİYE ASLI GÖNCÜ’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Değerli Antalyalılar,

Kurban Bayramı'nın coşkusunu ve manevi huzurunu hep birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mübarek günlerin, ailelerinizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk içinde geçmesini diliyorum.

Bayramlar, birlik ve beraberliğin en güzel şekilde yaşandığı, yardımlaşma ve dayanışmanın ön plana çıktığı özel günlerdir. Kurban Bayramı, paylaşmanın ve ihtiyaç sahiplerine destek olmanın önemini bizlere bir kez daha hatırlatır. Bu vesileyle, gönüllerimizi birleştirerek sevgi ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirelim.

Bu anlamlı bayram günlerinde, sevdiklerinizle birlikte huzur dolu ve mutlu anılar biriktirmenizi temenni ederim. Kurban Bayramı’nın, ülkemize ve tüm dünyaya barış, refah ve mutluluk getirmesini dilerim.

Bayramınız mübarek olsun.

Sevgi ve Saygılarımla.

AVUKAT

KADRİYE ASLI GÖNCÜ

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.