ALFAKHER GIDA ŞEKERLEME LTD. ŞTİ. SAHİBİ ŞENAY ESER’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

 

14 Haziran 2024
ALFAKHER GIDA ŞEKERLEME LTD. ŞTİ. SAHİBİ ŞENAY ESER’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Değerli Müşterilerimiz ve Kıymetli İş Ortaklarımız,

 

Kurban Bayramı’nın manevi huzurunu ve coşkusunu hep birlikte yaşamanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Bu mübarek günlerin, ailenizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk içinde geçmesini temenni ediyorum.

 

Bayramlar, sevgi, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının yoğunlaştığı, toplumumuzun en güzel değerlerinin ön plana çıktığı zamanlardır. Kurban Bayramı, paylaşmanın ve yardımlaşmanın anlam kazandığı, gönüllerin birleştiği özel bir vesiledir. Bu bayramda da, ihtiyaç sahiplerine destek olmanın ve sevdiklerimizle birlikte olmanın önemini bir kez daha hatırlıyoruz.

 

ALFAKHER Gıda Şekerleme Ltd. Şti. olarak, siz değerli müşterilerimize en lezzetli ve kaliteli ürünleri sunmanın gururunu yaşıyoruz. Bayram sofralarınıza tat katmak ve özel anlarınıza eşlik etmek bizim için büyük bir onurdur. Sizlerin güveni ve desteği ile büyüyen ailemizde, daha nice tatlı anılara imza atmayı hedefliyoruz.

 

Bu bayram günlerinde, sevdiklerinizle birlikte huzurlu ve mutlu anılar biriktirmenizi diliyorum. Kurban Bayramı’nın, ülkemize ve tüm İslam alemine barış, sevgi ve refah getirmesini temenni ederim.

 

Bayramınız mübarek olsun.

 

Sevgi ve Saygılarımla,

 

ŞENAY ESER

ALFAKHER GIDA ŞEKERLEME LTD. ŞTİ.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.