MABEL YÜRÜK-KRC ANTALYA ORTAĞI OĞUZHAN YÜRÜK’TEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

 

14 Haziran 2024
MABEL YÜRÜK-KRC ANTALYA ORTAĞI OĞUZHAN YÜRÜK’TEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Değerli Müşterilerimiz ve Kıymetli İş Ortaklarımız,

 

Kurban Bayramı'nın bereket ve coşkusunu birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamlı günlerin, sevdiklerinizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.

 

Bayramlar, paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel şekilde yaşandığı özel zamanlardır. Kurban Bayramı vesilesiyle, toplumumuzdaki yardımlaşma ruhunu canlandırmak ve ihtiyaç sahiplerine el uzatmanın önemini bir kez daha hatırlıyoruz. Birlikte paylaştığımız her an, bizleri daha da güçlü kılar.

 

MABEL YÜRÜK-KRC Antalya olarak, siz değerli müşterilerimize ve iş ortaklarımıza en kaliteli hizmeti sunma hedefiyle çalışıyoruz. Sizlerin güveni ve desteği ile büyüyen ailemizde, başarılarımızı ve mutluluklarımızı paylaşmak bizler için büyük bir onurdur. Bayram süresince sizlerin yanında olmak ve hayatınıza değer katmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

 

Bu özel bayram günlerinde, sevdiklerinizle birlikte huzurlu ve mutlu anılar biriktirmenizi dilerim. Kurban Bayramı'nın, ülkemize ve tüm dünyaya barış, sevgi ve refah getirmesini temenni ederim.

 

Bayramınız mübarek olsun.

 

Sevgi ve Saygılarımla,

 

OĞUZHAN YÜRÜK

MABEL YÜRÜK-KRC ANTALYA

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.