DÜNKADER BAŞKANI EYLEM İMİR’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

 

14 Haziran 2024
DÜNKADER BAŞKANI EYLEM İMİR’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Değerli Üyelerimiz ve Kıymetli Kadınlar,

 

Kurban Bayramı’nın bereket ve mutluluğunu sizlerle paylaşmanın sevinci içindeyiz. Bu özel günlerin, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte sağlık, huzur ve neşe içinde geçmesini diliyorum.

 

Bayramlar, insanları bir araya getiren, sevgi ve dayanışma duygularının pekiştiği özel zamanlardır. Kurban Bayramı, paylaşmanın ve yardımlaşmanın önemini bizlere bir kez daha hatırlatır. Bu vesileyle, toplumumuzda ihtiyaç sahiplerine el uzatmanın ve gönül köprüleri kurmanın ne kadar değerli olduğunu vurgulamak isterim.

 

DÜNKADER olarak, kadınların güçlenmesi ve haklarının korunması için çalışırken, birlik ve beraberliğin gücüne inanıyoruz. Bayramın getirdiği manevi atmosferin, çalışmalarımıza ilham vermesini ve dayanışma ruhunu daha da güçlendirmesini temenni ediyoruz. Siz değerli üyelerimizin katkılarıyla, daha adil ve eşit bir dünya için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

 

Bu mübarek bayram günlerinde, sevdiklerinizle birlikte huzur dolu, mutlu ve anlamlı anlar geçirmenizi temenni ederim. Kurban Bayramı’nın, ülkemize ve tüm dünyaya barış, sevgi ve refah getirmesini dilerim.

 

Bayramınız mübarek olsun.

 

Sevgi ve Saygılarımla,

 

EYLEM İMİR

DÜNKADER (DÜNYA KADINLAR DERNEĞİ) BAŞKANI

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.