YILDIZ KARDEŞLER BAKLAVA SAHİBİ TURHAN YILDIZ’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

 

14 Haziran 2024
YILDIZ KARDEŞLER BAKLAVA SAHİBİ TURHAN YILDIZ’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Değerli Müşterilerimiz ve Kıymetli Antalya Halkı,

 

Kurban Bayramı’nın coşkusunu ve bereketini sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel günlerin, ailelerinizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk içinde geçmesini dilerim.

 

Bayramlar, dostlukların pekiştiği, sevgi ve kardeşlik bağlarının güçlendiği müstesna günlerdir. Kurban Bayramı, aynı zamanda paylaşmanın ve yardımlaşmanın güzelliğini en derin şekilde hissettiğimiz bir zamandır. Bu vesileyle, ihtiyaç sahiplerine destek olmanın ve gönülleri birleştirmenin kıymetini bir kez daha hatırlıyoruz.

 

Yıldız Kardeşler Baklava olarak, sizlere en lezzetli ve en kaliteli baklavaları sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti ve desteği ile, lezzet yolculuğumuza gururla devam ediyoruz. Bayram sofralarınıza tat katmak ve anılarınızda yer almak bizim için büyük bir onurdur.

 

Bu bayram günlerinde, sevdiklerinizle birlikte huzur dolu, mutlu ve tatlı anılar biriktirmenizi temenni ederim. Kurban Bayramı’nın, ülkemize ve tüm İslam alemine barış, refah ve mutluluk getirmesini dilerim.

 

Bayramınız mübarek olsun.

 

Sevgi ve Saygılarımla,

 

TURHAN YILDIZ

YILDIZ KARDEŞLER BAKLAVA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.