DEMİROĞLU ORTAKLAR ÇÖP ŞİŞ SAHİBİ İLYAS DEMİR’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

 

14 Haziran 2024
DEMİROĞLU ORTAKLAR ÇÖP ŞİŞ SAHİBİ İLYAS DEMİR’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Değerli Müşterilerimiz ve Kıymetli Dostlarımız,

 

Kurban Bayramı’nın manevi huzurunu ve coşkusunu hep birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mübarek günlerin, ailelerinizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk içinde geçmesini temenni ediyorum.

 

Bayramlar, kardeşlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği, gönüllerin bir araya geldiği özel zamanlardır. Bu anlamlı günlerde, yardımlaşmanın, paylaşmanın ve ihtiyaç sahiplerine el uzatmanın önemini bir kez daha hatırlıyoruz. Hep birlikte, bu güzel duyguların yayılmasına katkıda bulunalım.

 

Demiroğlu Ortaklar Çöp Şiş olarak, siz değerli müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmayı ve damaklarınızda unutulmaz tatlar bırakmayı her zaman önceliğimiz olarak görüyoruz. Sizlerin güveni ve desteği ile büyüyen ailemizde, daha nice lezzetli anılara imza atmayı hedefliyoruz.

 

Bu mübarek bayram günlerinde, sevdiklerinizle birlikte keyifli ve huzurlu anlar geçirmenizi diliyorum. Kurban Bayramı’nın, ülkemize ve tüm İslam alemine barış, huzur ve refah getirmesini temenni ederim.

 

Bayramınız mübarek olsun.

 

Saygılarımla,

 

İLYAS DEMİR

DEMİROĞLU ORTAKLAR ÇÖP ŞİŞ SAHİBİ

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.