TURİZMCİ MURAT ÇITIRGI’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

 

14 Haziran 2024
TURİZMCİ MURAT ÇITIRGI’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Değerli Dostlarım ve Değerli Müşterilerimiz,

 

Bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mübarek günlerin, siz ve sevdikleriniz için sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.

 

Bayramlar, toplumsal bağlarımızı güçlendiren, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği günlerdir. Bu vesileyle, ihtiyaç sahiplerine destek olmanın, onlarla gönül birliği içinde olmanın önemini bir kez daha hatırlıyoruz. Hep birlikte, bu özel günlerin anlamını en güzel şekilde yaşayarak, paylaşmanın güzelliklerini çoğaltalım.

 

Turizm sektöründe sizlere en iyi hizmeti sunmayı ilke edinmiş bir profesyonel olarak, bu bayramda da sizlerin tatil planlarını daha güzel ve keyifli kılmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizlerin güveni ve desteğiyle, sektörümüzde daha nice başarılı projelere imza atmayı hedefliyoruz.

 

Bu özel günlerde, sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutluluk içinde nice güzel anılar biriktirmenizi diliyorum. Kurban Bayramı’nın, ülkemize ve tüm İslam aleminin dört bir yanına barış, huzur ve refah getirmesini temenni ederim.

 

Bayramınız mübarek olsun.

 

Saygılarımla,

 

MURAT ÇITIRGI

TURİZMCİ

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.