ANTALYA KUYU TANDIR SAHİBİ İBRAHİM UYSAL’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

 

14 Haziran 2024
ANTALYA KUYU TANDIR SAHİBİ İBRAHİM UYSAL’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Değerli Müşterilerimiz ve Kıymetli Antalya Halkı,

 

 Kurban Bayramı'nı hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mübarek günlerin, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk içinde geçmesini temenni ediyorum.

 

 Bayramlar, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği, birlik ve beraberliğin güçlendiği özel zamanlardır. Bu anlamlı günlerde, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmanın ve sevgi dolu anlar yaşatmanın önemini bir kez daha hatırlıyoruz.

 

 Antalya Kuyu Tandır olarak, siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak ve damaklarınızda unutulmaz tatlar bırakmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Sizin güveniniz ve desteğinizle büyüyen ailemizde, daha nice lezzetli anılara imza atmayı hedefliyoruz.

 

 Bu mübarek bayram günlerinde, sevdiklerinizle birlikte nice huzurlu ve mutlu anlar geçirmenizi dilerim. Kurban Bayramı'nın, ülkemize ve tüm İslam alemine barış, huzur ve refah getirmesini temenni ederim.

 

Bayramınız mübarek olsun.

 

Saygılarımla,

 

İBRAHİM UYSAL

ANTALYA KUYU TANDIR

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.