YH YADA İNŞAAT EMLAK LTD. ŞTİ. YÖNETİM KURULU BAŞKANI FERDİ ÖZBOĞA’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

 

14 Haziran 2024
YH YADA İNŞAAT EMLAK LTD. ŞTİ. YÖNETİM KURULU BAŞKANI FERDİ ÖZBOĞA’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Değerli Müşterilerimiz ve Kıymetli Antalya halkı;

 

 Kurban Bayramı'nı coşkuyla karşılamanın sevincini yaşıyoruz. Bu mübarek günlerin, ailelerinizle birlikte huzur, mutluluk ve sağlık dolu geçmesini temenni ediyorum.

 

 Bayramlar, birlik ve beraberliğin en güzel şekilde yaşandığı, yardımlaşma ve dayanışmanın ön plana çıktığı özel günlerdir. Bu vesileyle, ihtiyaç sahiplerini hatırlayıp onlara yardımcı olmanın, gönüllere dokunmanın ve sevgi dolu anlar yaşatmanın önemini bir kez daha hatırlıyoruz.

 

 YH Yada İnşaat Emlak Ltd. Şti. olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sizlerin güveni ve desteği ile büyüyen ailemizde, daha nice başarılı projelere imza atmayı hedefliyoruz.

 

 Bu mübarek bayram günlerinde, sevdiklerinizle birlikte nice huzurlu ve mutlu anlar geçirmenizi dilerim. Kurban Bayramı'nın, ülkemize ve tüm İslam alemine barış, huzur ve refah getirmesini temenni ederim.

 

Bayramınız mübarek olsun.

 

Saygılarımla,

 

FERDİ ÖZBOĞA

YH YADA İNŞAAT EMLAK LTD. ŞTİ. YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.