Faizsiz bayram kredisi veren bankalar açıklandı

 

14 Haziran 2024
Faizsiz bayram kredisi veren bankalar açıklandı

Kurban Bayramı öncesi bankalar kampanyalarını duyurmaya devam ederken 5 bankadan faizsiz kredi duyurusu geldi. Bayram öncesi bankalar peş peşe kampanya duyurularını yapmaya devam ederken faizsiz kredi veren bankalar vatandaşlar tarafından merak edildi. Nakit ihtiyacı son zamanlarda arttı. Bankalardan nakit ihtiyacı olan vatandaşlara son dakika duyurusu geldi. 

Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına bankaların kredi kampanyalarına göz atmaya devam ederken 5 bankadan dev kampanya duyurusu geldi. 

Özellikle de son dönemlerde bankaların kredi faiz oranlarında yüksek fiyatlar vatandaşların banka eşiklerinden uzaklaşmalarına neden olurken 5 bankadan faizsiz kredi duyurusu yapıldı. 

Müşterilerine özel faizsiz kredi imkanı sunan bankalar vatandaşlar tarafından merak edildi. 5 bankadan gelen faizsiz kredi imkanı şu şekilde duyuruldu;

YAPI KREDİ

Yapı Kredi resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamada yeni müşterilere özel faizsiz ve taksitli 20 bin TL nakit avans verileceği açıklandı.

DENİZBANK

Denizbank resmi banka sayfası üzerinden bir son dakika açıklaması yapıldı ve Kurban Bayramı'na özel faizsiz ve taksitli 25 bin TL verileceği bildirildi. Banka tarafından yapılan açıklamada yeni müşterilere özel, 15.000 TL'ye varan faizsiz taksitli nakit ve 10.000 TL'ye varan %0 faizli kredi verileceği görülüyor.

İŞ BANKASI

Türkiye İş Bankası resmi internet adresi üzerinden bir son dakika açıklaması yapıldı ve 25 bin TL faizsiz ve taksitli Kurban Bayramı kredisi verileceği bildirildi. Banka tarafından açıklamada başvuruların başladığı görülüyor.

GARANTİ BANKASI

Garanti BBVA'dan bir son dakika açıklaması yapıldı ve Kurban Bayramı'na özel 20 bin TL faizsiz ve taksitli nakit avans kampanyasının başladığına yer verildi.

AKBANK

Akbank resmi internet adresi üzerinden bir son dakika açıklaması yapıldı ve bayrama özel yeni faizsiz kredi kampanyasına yer verildi. Kampanya detaylarına baktığımızda faizsiz ve taksiltli 10 bin TL ihtiyaç kredisi ve 20 bin TL taksitli nakit avans verileceği görülüyor.

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika Antalya Haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.