UTEF UMUT IŞIĞI THM KOROSU’NDAN ‘YAZA MERHABA’ KONSERİ

Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu (UTEF) ve Leman Gebizli Tüm Engelli Yaşlı ve Kimsesizlere Umut Işığı Derneği, Atatürk Kültür Merkezi'nde geniş katılımla 'Yaza Merhaba' konseri düzenledi. 

10 Haziran 2024
UTEF UMUT IŞIĞI THM KOROSU’NDAN ‘YAZA MERHABA’ KONSERİ

 Trt İstanbul radyosu nefesli sazlar sanatcısı Zafer Taştan'ın konuk olduğu,Orkestra şefliğini Mahmut Usta’nın, koro sorumluluğunu  Gül Akülke'nin, sunumu Bilge Bars'ın üstlendiği, Şef Hasan SAFRAN yönetimindeki UTEF Umut Işığı Türk Halk Müziği Korosu gece boyu birbirinden güzel eserlerle davetlilere güzel bir dinleti sergiledi.

 UTEF Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu Genel Başkanı ve Leman Gebizli Tüm Engelli Yaşlı ve Kimsesizlere Umut Işığı Derneği Kurucu Başkanı Güldane Kaya KAÇAR bu güzel davete katılım sağlayan ve emeği geçen herkese tek tek teşekkür etti.KAÇAR Konuşmasında ;

 UTEF Uluslararası Tüm engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu olarak ve Leman Gebizli Umut Işığı Derneği olarak üstlendiğimiz sorumlulukla engellilerimize tekerlerli sandalye temin ederek, öğrencilere burs vererek ihtiyaçlar doğrultusunda yiyecek, giyecek ,ev eşyası destekleri vererek yoğun çalışmalar ve yardımlar yapmaktayız. Türkiyenin dört köşesinde  Federasyonumuza bağlı dernek ve temsilcilerimizde sistemli ve fedakarca faliyetlerini sürdürmekteler.

 Ve ayrıca engelli olduğu için ayrımcılığa uğrayan engellilerin ve yardıma muhtaç kimselerin hayata aktif katılımlarını sağlamak yaşam konforlarını arttırmak için çeşitli projeler geliştirmekteyiz.

Elbette moral motivasyon etkinliklerimizle de kaynaşıyoruz eğleniyoruz.

  İşte bu güzel gece de tamamen gönüllülerimizden oluşan ve bu konser için gece gündüz çalışan UTEF Umutışığı koromuzla sizlere güzel bir gece geçirtmek  farkındalık oluşturmak ve sizleri yanımızda hissetmek için karşınızdayız.

 Hiçbir menfaat beklemeden muhteşem konser gerçekleştiren  koroma sonsuz teşekkür ediyorum.”dedi. İzleyicilerden büyük beğeni alan konser plaket ve çiçek sunumuyla sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.