DENİZLİ'DE ŞÜPHELİ ÖLÜM: 3 GÜNDÜR HABER ALINAMAYAN ADAM ASANSÖR BOŞLUĞUNDA ÖLÜ BULUNDU

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 3 gündür kayıp olan Barış Yılmaz (43), apartmandan gelen kötü kokunun nedenini araştıran bina sakinleri tarafından asansör boşluğunda ölü bulundu. Olay, Hacıkaplanlar Mahallesi'nde yaşayanları şok etti. 

03 Haziran 2024
DENİZLİ'DE ŞÜPHELİ ÖLÜM: 3 GÜNDÜR HABER ALINAMAYAN ADAM ASANSÖR BOŞLUĞUNDA ÖLÜ BULUNDU

 Bir apartmanda yaşayan bina sakinleri, birkaç gündür duydukları kötü kokunun artması üzerine harekete geçti. Kokunun geldiği noktaya bakan vatandaşlar, kullanılmayan bir asansör boşluğunda hareketsiz yatan birini fark etti. Durumu hemen yetkililere bildirdiler.

 İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, asansör boşluğundaki kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemeler sonucunda cesedin, apartmanda yaşayan ve 3 gündür kayıp olan Barış Yılmaz’a ait olduğu tespit edildi.

 

 Yılmaz’ın cansız bedeninin, kullanılmayan ve bir kapısının açık olduğu öğrenilen asansör boşluğunda bulunması üzerine ekipler, hem olay yerinde hem de Yılmaz’ın dairesinde detaylı incelemelerde bulundu. Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonrasında, Yılmaz’ın cesedi asansör boşluğuna dolan suyun tahliyesiyle bulunduğu yerden çıkartıldı.

 

 Barış Yılmaz’ın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kesin ölüm sebebinin otopsinin ardından netlik kazanacağı belirtildi.

 

 Olayın şüpheli bulunması üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı. İhbarda bulunan apartman sakini İbrahim Kahveri, binanın içerisinde 3 gündür kötü koku olduğunu ve asansör boşluğuna baktıklarında cesedi bulduklarını ifade etti.

 

 Denizli’de yaşanan bu trajik ve şüpheli ölüm, polis ekiplerini harekete geçirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi sonuçları bekleniyor.

 

(KAYNAK:İHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.