BOLU'DA YASAK AŞK ORTAYA ÇIKTI: KISKANÇLIK KRİZİ BALKONDA BİTTİ

Bolu’nun Semerkant Mahallesi’nde yaşanan olayda, Irak uyruklu H.M., kayınbiraderiyle birlikte gittiği evde, birlikte yaşadığı I.H.’yi A.M. isimli erkekle birlikte yakaladı. Çıkan kavga sonucu A.M., üçüncü kattaki balkondan atladı ve yaralandı. 

03 Haziran 2024
BOLU'DA YASAK AŞK ORTAYA ÇIKTI: KISKANÇLIK KRİZİ BALKONDA BİTTİ

 Saat 11.00 sularında meydana gelen olayda, komşular I.H. isimli Irak uyruklu kadının, A.M. isimli bir erkekle eve girdiğini fark etti. Durumu kadının birlikte yaşadığı H.M.’ye bildiren komşuların ihbarı üzerine H.M., yanında kadının erkek kardeşiyle birlikte eve gitti.

 

 Eve giren H.M. ve kayınbiraderi, I.H.’yi A.M. ile birlikte gördü. Bu duruma öfkelenen H.M. ve kayınbiraderi, A.M.’ye saldırdı. Üzerinde yalnızca iç çamaşırı bulunan A.M., üçüncü kattaki balkondan atlayarak alt kattaki balkona düştü ve yaralandı.

 

 Olayı görenler, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yaralı A.M.’ye ilk müdahaleyi yaptı. Üzerine pantolon giydirilen A.M., ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesine kaldırıldı.

 

 Polis ekipleri, H.M. ve kayınbiraderini gözaltına aldı. Olayı duyarak gelen A.M.’nin babası da taşkınlık çıkarınca gözaltına alındı. I.H. ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

 Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

(KAYNAK:DHA)

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.