MANİSA'DA 41 GÜNDÜR KAYIP OLAN SELİN'İN ANNESİNDEN ŞOK İDDİA: "BABASI VE AĞABEYİ SORUMLU OLABİLİR"

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde yaşayan Selin Öztürk (22), 41 gündür kayıp. "Babama gidiyorum" diyerek evden çıkan genç kadından bir daha haber alınamadı. Annesi Yeliz Karalar (46), kızının hayatından endişe ediyor ve şüphelerinin odağında eski eşi ile oğulları var. 

20 Mayıs 2024
MANİSA'DA 41 GÜNDÜR KAYIP OLAN SELİN'İN ANNESİNDEN ŞOK İDDİA: "BABASI VE AĞABEYİ SORUMLU OLABİLİR"

"BABAMA GİDİYORUM, DUŞ ALIP GELECEĞİM" DEDİ VE KAYIPLARA KARIŞTI

Selin Öztürk, 10 Nisan günü annesi Yeliz Karalar ile yaşadığı evden, babasına gideceğini söyleyerek ayrıldı. "Duş alıp geleceğim" diyen Selin, bir daha eve dönmedi. Anne Yeliz Karalar, kızından haber alamayınca polise kayıp başvurusunda bulundu.

"KOCASI HAPİSTE, ARADA BENİM YANIMDA ARADA BABASINDA KALIRDI"

Karalar, kızı Selin'in evli olduğunu ancak damadının cezaevinde olduğu için zaman zaman kendisiyle, zaman zaman da eski eşiyle kaldığını belirtti. "Babasına duş almaya gideceğini ve geri döneceğini söyledi. Evden ayrılıp geri dönmeyince merak ettim, ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım. O günden beri telefonu kapalı" ifadelerini kullandı.

ŞÜPHELER BABASI VE AĞABEYİ ÜZERİNDE

Selin'in kaybolmasından sonra eski eşinden ve oğlundan şüphelenmeye başladığını belirten Karalar, "Babası da ağabeyi de kızımı arayıp sormazlar ama kaybolduğu günün ertesi günü mesaj atarak Selin'in bende olup olmadığını sordular. Bu durumdan şüphelendim ve 3 gün sonra kayıp başvurusu yaptım" dedi.

"NE YEMEK YİYEBİLİYORUM NE DE UYUYABİLİYORUM"

Kızının hayatından endişe eden anne Yeliz Karalar, yaşadığı çaresizliği şöyle dile getirdi: "Kızıma dönmesi için çağrıda bulunmak isterdim ama yaşadığından emin olamıyorum. Telefonunu kapatacak bir çocuk değil. O yüzden ne kadar çağrı yapsam da boş. Kızımdan umudumu kestim. Zorla bir yerde tutuluyor olabilir, öldürülmüş olabilir. Çocuğumun ölüsünü bile bulsam en azından bir mezarını yapayım. Günlerdir ne yemek yiyebiliyorum ne de uyku uyuyabiliyorum. Gözüm hep kapıda."

Polis ekipleri, Selin Öztürk'ün bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.