ADIYAMAN'DA 3 AYLIK EVLİ ÇİFT HAYATINI KAYBETTİ

Adıyaman'da, 3 aylık evli bir çiftin hayatı, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaşanan kaza ile son buldu. Genç çiftten Derya ve Tevfik Alptekin, 11 Mayıs 2024 tarihinde Adıyaman- Kahta Karayolu Havalimanı Kavşağı'nda meydana gelen kazada trajik bir şekilde hayatını kaybetti. 

13 Mayıs 2024
ADIYAMAN'DA 3 AYLIK EVLİ ÇİFT HAYATINI KAYBETTİ

 Olayda Tevfik Alptekin'in yönetimindeki araç, Kahta Havaalanı kavşağında kontrolü kaybederek takla atmıştı. Kazada 33 yaşındaki Derya Alptekin olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan eşi Tevfik Alptekin ise Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen Tevfik Alptekin de kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 Gencin ölümüyle, sadece üç ay önce evlenen çiftin geride düğünlerinden kalan hatıra fotoğrafları kaldı. Acı haber, çiftin aile ve yakınları arasında derin üzüntüye sebep oldu.

 

 

 

(KAYNAK:İHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.