KURŞUNLU SOKAK HAYVANLARINI KORUMA DERNEĞİ YARDIM BEKLİYOR!

KuHayDer.. Tam adıyla, Kurşunlu Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği. 07 Haber magazin olarak bir ziyaret gerçekleştirdiğimiz KuHayDer Başkanı Sabahattin Ergülen ve eşi 300 tane köpek ve 38 tane kedinin bakımıyla ilgileniyor. 

27 Ocak 2021
KURŞUNLU SOKAK HAYVANLARINI KORUMA DERNEĞİ YARDIM BEKLİYOR!

 

 Pandemi dolayısıyla otellerin kapanması, otellerden gelen yemek artıklarının kesilmesine neden oldu. Hiç bir yardım alamayan bu dernek, Başkan Ergülen ve eşi tarafından yürütülmeye çalışıyor. Şu anda tek gelirleri ise Emekli maaşları.

Otellerden gelen yemek artıklarının kesilmesiyle arabasını ve evini satarak, hayvanların mama ihtiyaçlarını karşılayan Ergülen, Hayvan severlerin desteğini bekliyor.

Yeşilçam Medya yönetim kurulu başkanı Köksal Selçuk ise Esnaf İndirim Kartı satışlarından sağlanacak gelirin bir kısmının KuHayDer’ e bağışlanacağını belirtti. Bu sayede Hayvanların mama, aşı ve kısırlaştırma giderlerine katkıda bulunacak.

Siz de Esnaf İndirim Kartı alarak ya da doğrudan derneğe bağış yaparak yardımda bulunabilirsiniz.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.